Region

Svet

Goca Tržan: Nemam karcinom, šokirana sam!

Nakon višednevnih spekulacija da je Goca Tržan obolela od teške bolesti i da joj je karcinom otkriven na grudima, pevačica je progovorila.

Goca Tržan: Nemam karcinom, šokirana sam!



"Nemam karcinom! Mislila sam da na te gluposti uopšte ne odgovaram, ali ćutanje znači odobravanje, a ja ne želim da učestvujem u tome", rekla je Goca.

Goca je inače poznata da ništa tokom karijere nije demantovala i da se nijednom nije oglasila povodom tračeva koji su je pratili, ali vest koja je izašla u novinama, da boluje od tumora ju je šokirala. Osim što je potresla Gocu, uznemirila je i njenu porodicu, kolege i prijatelje koji su je zivkali. Pevačica je isključila telefon kako ne bi morala da objašnjava svima šta se dešava.

Iako ne želi da priča o problemima koje ima, Goci su na pregledu pre dve godine ipak pronađeni fibroadenomi, odnosno benigni tumori.

"Goca je dugo nakon porođaja imala laktaciju, pa su se formirali fibroadenomi. Nije to ništa strašno i te cistice su česte kod žena i devojaka, ali nisu opasne. U principu, one su posledica hormonalnog poremećaja i leče se ili se jednostavnim hirurškim putem izvade", priča Gocina prijateljica, dok je Goca ipak ostala dosledna i nije želela da previše priča o tome.

"Mrzim spekulacije kada je u pitanju zdravlje. zaista ne želim da licitiram ni o čemu i mislim da je bezveze da o tome pričam. Ništa nije opasno i to je dovoljno. Ne želim da me ubijaju novinski tekstovi, zaista nema smisla! Umesto da se bavim spekulacijama o svom zdravlju, vredno radim na novom hitu koji će se zvati "Voleo si skota", i pripremam se za snimanje spota", rekla je Goca.

Autor: M.P.
Izvor: Scandal
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>