Region

Svet

Region

Pirs Brosnan dovodi Bond devojku u Beograd! (Foto)

Posle brojnih svetskih zvezda koje su ovog proleća posetile našu zemlju na redu je jedan od najomiljenijih agenata 007, proslavljeni Pirs Brosnan koji će dovesti i jednu od Bond devojaka.

Pirs Brosnan dovodi Bond devojku u Beograd! (Foto)



Naime, Brosnan će u Beograd doći sa atraktivnom ukrajinskom koleginicom Olgom Kurilenko, inače poznatom i po ulozi jedne od Bond devojaka.  Brosnan i Kurilenkova u Srbiju dolaze zbog snimanja filma "The November Man", koji će snimati u filmskom studiju u Šimanovcima, a za sada nije poznato koliko će se zadržati u Srbiji.

Kako se pisalo, poznati holivudski velikan, koga mnogi obožavaju u ulozi Džejms Bonda i njegova filmska devojka, glumiće u ostvarenju koji režira Rodžer Donaldson, a Brosnan ne samo da se neizmerno raduje saradnji sa ovim rediteljem, već je sa njim i sarađivao na projektu "Danteov vrh".



"Unapred se radujem saradnji sa Dominikom i Rodžerom i nameri da snimimo zaista sjajan film", izjavio je nedavno Brosnan za američke medije. A u filmu "The November man", Pirs tumači bivšeg operativca CIA, koji je pozvan da učestvuje u misiji koja je za nega veoma lična, jer mora da se bori protiv svog bivšeg učenika, te je upleten u smrtonosnu igru koja uključuje visoke zvaničnike CIA i ruskog predsednika. A da li će i ovoga puta Kurilenkova glumiti njegovu devojku, saznaćemo uskoro.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: AP

Viber

Izvor: Svet Plus


>