Region

Svet

Region

Jovana Balašević: Postala sam majka i ostvarila srećan dom (Foto)

Od kada je 32-godišnja glumica Jovana Balašević, najstarija kćerka vojvođanskog kantautora Đorđa Balaševića i njegove supruge Olivere, postala majka, ništa više nije isto u čuvenoj novosadskoj porodici.

Jovana Balašević: Postala sam majka i ostvarila srećan dom (Foto)



Po ugledu na roditelje, Jovana i njen emotivni partner Aleksandar Jovanović prvo su dobili dete, četvoroipomesečnu Simonu, a ove godine planiraju da ozvaniče svoju vezu. U porodici postoje različite ideje o tome kako bi trebalo da izgleda njihova svadba, ali definitivnu odluku o tome doneće budući mladenci. Poznati bračni par odlično se snašao u ulozi bake i dede, pa im za njihovu mezimicu ništa nije teško da urade.

Jovanina mlađa sestra, tridesetogodišnja Jelena i brat Aleksa, koji ima sedamnaest godina, obožavaju svoju sestričinu Simonu i često se igraju sa njom, mada mlađoj kćerki slavnog pevača smeta što je sve češće pitaju kada će i ona dobiti potomstvo.



Često se polemiše o tome koje je pravo vreme za majčinstvo. Smatrate li da je dobro što ste se u tridesetim odlučili na takav korak?

"Moja ambicija je bila da postanem majka i stvorim srećan dom. Pre toga sam istraživala, eksperimentisala, tražila svoj životni put, kao i svi drugi ljudi. Nekome je za tako nešto potrebno pet godina, a nekome čitav život."

Koliko je Simona unela radosti u vaš dom?

"Simona je došla na svet 21. 12. 2012. za kada su Maje predvidele smak sveta. Od tada ništa više nije isto u našem životu. Malo je reći da je donela samo radost."

Ko se bolje snašao u ulozi roditelja, vi ili Aleksandar?

"Svako na svoj način. Različiti smo što je dobro, ali smo oboje veoma posvećeni detetu, što smatram presudnom osobinom koju moj budući muž mora da ima."

Koliko je rođenje Simone oplemenilo vaš i Aleksandrov odnos?

"Potpuno razumem ljude koji se brzo posle dobijanja bebe raziđu. Ili jesi ili nisi. I to nije slogan za pivo. Mi smo se vezali još više, ali, naravno, da je bilo veoma teških trenutaka koje uzrokuje veliki premor."



Planirate li da se uskoro venčate sa Aleksandrom i kako zamišljate svoju svadbu?

"U trejleru filma "Tri boje belo" postoji kratak kadar venčanja. Upravo tako zamišljam."

Da li vi i Aleksandar želite da imate još dece i maštate li o velikoj porodici s obzirom na to da ste u takvoj odrasli?

"Naravno, hvala dragom Bogu na tome. Ni Aleksandar ni ja nismo jedinci."

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: Mladen Sekulić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>