Region

Svet

Maju Marijanu suprug tukao i ranije!

Pevačicu Maju Marijanu suprug je brutalno pretukao na Veliki petak da je završila u Urgentnom centru sa lakim potresom mozga, sa rasečenom usnom i oteklinama po obrazima.

Maju Marijanu suprug tukao i ranije!



Pevačica čije je pravo ime Marijana Radovanović (40) pozvala je Hitnu pomoć i rekla da ju je tukao muž Mladen Šmakić. Ispričala je da su se posvađali u kolima "i da joj je on udario šamar". Ekipa Hitne pomoći odvezla je Maju u Urgentni centar.

Majina i Mladenova veza bila je burna od prvog dana.

"Marijana se u Šmakića zaljubila kao nikada ni u koga. Obožavala ga je, a on je od početka imao i druge žene iako je voleo Maju. Često su se svađali. Znao je i da je udari u tim situacijama. Ona bi ga ostavljala na dan-dva bi se vraćala i praštala mu", ispričala je Majina drugarica.

Maja i Mladen imaju jedanaestogodišnju ćerku Milicu, a šesnaestogodišnja Anđela iz njenog prethodnog braka živi sa svojim ocem Željkom Stefanovićem.

"Anđela, odlična učenica drugog razreda gimnazije, od rođenja živi kod mene, svog samohranog oca. Podižem je van estradnih zavrzlama. Dete je pošteđeno svih stresova i briga", rekao je Stefanović.

Autor: M.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>