Region

Svet

The Prodigy na Egzitu

Warriors Dance festival benda "The Prodigy", čije je prošlogodišnje izdanje u Beogradu nominovano za najbolji novi evropski muzički festival, biće održan 12. jula u Novom Sadu, u okviru "Exit"-a.

The Prodigy na Egzitu



"Warriors Dance" festival, koji je u prethodnih nekoliko godina okupio više stotina hiljada ljudi na tri različita kontinenta, predvodiće "The Prodigy", osnivači festivala, a pored njih nastupiće i već najavljeni Đ Fresh sa svojim bendom, Feed Me (Dj set), "The Protoypes", "Brookes Brothers", kao i sastavi "South Central" i "Eyesburn".

"Beogradski 'Warriors Dance' festival je bio neverovatno iskustvo. Dobili smo na hiljade pisama fanova koji su insistirali da se 'Warriors Dance' i ove godine desi u Srbiji, i nije bilo boljeg izbora nego da ovogodišnje izdanje održimo u okviru 'Exit'-a, jednog od najpriznatijih svetskih muzičkih festivala", saopštio je "The Prodigy".

"Neki od naših najboljih nastupa su se desili upravo na 'Exit'-u i nikako nismo želeli da propustimo ovogodišnje 'revolucionarno' izdanje festivala", dodaje se u saopštenju.

Posle dva nastupa koji su okarakterisani kao jedni od najboljih u istoriji "Exit"-a, "The Prodigy" dolaze u sasvim novom izdanju, u okviru putujućeg festivala "Warriors Dance", praćeni velikim brojem vrhunskih izvođača i scenografijom koja ima za cilj da dočara slobodu duha i napravi pozornicu za poseban audio-vizuelni doživljaj.

Lajam Hovlet, Kit Flint i Maksim Rijaliti neguju jake veze sa srpskom publikom koja i dalje pamti beogradski koncert iz 1995. godine, koji je ujedno bio i njihov prvi internacionalni nastup, ali i šou koji su dva puta priredili na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>