Najnovije vesti

Veliki Brat 2013: Vendi i Žarko diskvalifikovani u novom zadatku!

Danas učesnici Velikog brata žive u kutijama, a u sklopu ovog zadatka moraju da mašu maramicama kada im se Veliki brat obrati.

Veliki Brat 2013: Vendi i Žarko diskvalifikovani u novom zadatku!Vendi i Žarko diskvalifikovani su jer nisu mahali, dok Vendi smatra da ipak jeste, ali ne dovoljno.

S druge strane, Žarko priznaje da nije mahao, ali za to krivi svog brata Željka, koji ga nije probudio, a on Velikog brata nije čuo jer je spavao.

Vendi misli da će pobednik u ovom zadatku biti onaj ko se najmanje uključuje, odnosno onaj ko "parazitira", a Žarko je bio toliko iznerviran što je diskvalifikovan da je rekao da ga pobednik ne zanima. Milić i Aneta od ovog zadatka odustali su u samom početku.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Goga Sekulić drastično promenila imidž FOTO

Goga Sekulić drastično promenila imidž FOTO

Goga Sekulić nakon što se posle duže pauze vratila na muzičku scenu i publici predstavila novi album "Ponovo rođena", odlučila je da poradi i na svom imidžu, te je fanove putem društvene mreže Fejsbuk, obradovala novom fotografijom i potpuno drugačijom frizurom.

Tekstualna vest17. februar 2015

Nikola Rađen skrhan bolom zbog smrti oca

Nikola Rađen skrhan bolom zbog smrti oca

Proslavljeni vaterpolista i reprezentativac Srbije  Nikola Rađen, početkom godine doživeo je veliku tragediju, kada mu je u 54. godini iznenada preminuo otac Novak. 

Tekstualna vest17. februar 2015

Region

Svet