Veliki Brat 2013: Vendi i Žarko diskvalifikovani u novom zadatku!

Danas učesnici Velikog brata žive u kutijama, a u sklopu ovog zadatka moraju da mašu maramicama kada im se Veliki brat obrati.

Veliki Brat 2013: Vendi i Žarko diskvalifikovani u novom zadatku!Vendi i Žarko diskvalifikovani su jer nisu mahali, dok Vendi smatra da ipak jeste, ali ne dovoljno.

S druge strane, Žarko priznaje da nije mahao, ali za to krivi svog brata Željka, koji ga nije probudio, a on Velikog brata nije čuo jer je spavao.

Vendi misli da će pobednik u ovom zadatku biti onaj ko se najmanje uključuje, odnosno onaj ko "parazitira", a Žarko je bio toliko iznerviran što je diskvalifikovan da je rekao da ga pobednik ne zanima. Milić i Aneta od ovog zadatka odustali su u samom početku.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Parovi 2015: Nikolas izbačen iz vile! VIDEO

Parovi 2015: Nikolas izbačen iz vile! VIDEO

Muzičar Nikola Matović poznatiji kao Nikolas, izbačen je večeras iz rijalitija PAROVI odlukom publike. On je osvojio najmanje SMS glasova, te je za njega igra završena i morao je da napuste vilu.

Tekstualna vest25. maj 2015

Mia Borisavljević pokazala sestru! FOTO

Mia Borisavljević pokazala sestru! FOTO

Popularna pevačica Mia Borisavljević je na svojoj oficijalnoj Fejsbuk stranici, postavila fotografiju sa rođenom sestrom. Prelepe dame izazvale su potpunu pometnju na društvenim mrežama. 

Tekstualna vest24. maj 2015

Region

Svet