Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ava i Soraja imaju najviše glasova posle javnih nominacija!

Večeras su u kući Velikog brata održane nominacije tokom kojih su ukućani javno nominovali takmičare, a najviše glasova skupile su Ava Karabatić i Soraja Vučelić.

Veliki Brat 2013: Ava i Soraja imaju najviše glasova posle javnih nominacija!



Način nominovanja bio je krajnje interesantan, odnosno umesto da kažu koga nominuju, ukućani bi onome koga žele da izbace "lepili" tanjirić sa tortom u lice, a zatim objašnjavala svoje razloge. Mogli su da daju jedan ili dva poena onome koga nominuju, a to su činili tako što su kačili po jednu ili dve slike na zid.

Svi ukućani imali su problema sa kačenjem slika i nisu baš najbolje shvatili proceduru koju je Veliki brat osmislio. Onaj ko nominuje kačio bi dve slike takmičara koga nominuje ako mu daje 2 poena, ili jednu sliku za 1 poen.

Najviše poena skupile su Ava i Soraja, a jedna od njih dve biće izbačena u četvrtak. Interesantno je da niko od ukućana ne zna za izbacivanje koje će se desiti u četvrtak pa će ovo biti pravo iznenađenje.

Veliki Brat 2013: Umalo tuča između Maje Nikolić i Soraje, međusobno se raskrvarile!
S obzirom na proceduru nominovanja, Ava, Soraja i Maja Nikolić iskoristile su situaciju kako bi zaobišle pravila o fizičkom kontaktu i jedne drugima "lepile" tanjiriće sa tortom na lice bez imalo nežnosti. Ava i Maja bile su ukućanke koje su svima zalepile tanjire na lice i pre nominacija, a kako je Ava to učinila sama sebi, a zatim i Maji Nikolić, pevačica je zamolila za još jednu priliku kako bi joj se osvetila, ali joj Veliki brat nije dozvolio. Zato je Maja Nikolić nominovala Avu i tada joj vratila istom merom, a možda i jače. Ava je prokomentarisala: "Mogu ja i jače", a onaj ko je zapravo bio kivan na Majinu nominaciju bila je Soraja.

Njih dve su se umalo potukle, a blizanac je sprečio tuču, iako su obe bile raskrvarene, odnosno, Maja je Soraji raskrvarila nos kada joj je "lepila" tanjirić na lice, a Soraja joj je uzvratila takvom jačinom da je Maja ustuknula korak unazad, a tada joj je Soraja raskrvarila usnu.

Sledeće izbacivanje iz kuće Velikog brata biće u četvrtak uveče, a možda će neko ispasti pre toga zbog nedozvoljenog ponašanja, kao na primer Soraja i Maja Nikolić.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>