Region

Svet

Marko Bulat promovisao novi album 180 stepeni, publika oduševljena! (Foto)

Sinoć je Marko Bulat uz brojnu publiku u beogradskom klubu Kolektiv održao promociju svog novog albuma pod nazivom "180 stepeni".

Marko Bulat promovisao novi album 180 stepeni, publika oduševljena! (Foto)



Povodom promocije poslednjeg albuma, prisutne su bile brojne kolege Marka Bulata, pa se tako veliki broj pevača sa domaće muzičke scene pojavio u beogradskom klubu Kolektiv kako bi podržali Marka Bulata, a pored kolega, prisutna je bila i publika koja je došla kako bi uživala u Markovim pesmama.

Samo dan pre same promocije, kako sam kaže, Marku je bio rođendan, što ga je podstaklo da pored novih pesama koje je promovisao otpeva i svoje stare hitove u kojima su publika, a i prisutne kolege mogli da uživaju.

Prisutni u klubu su bili opušteni i odlično raspoloženi, a kada je Marko zapevao publika ga je podržala velikim aplauzom. Već posle prve otpevane pesme Marko je podigao atmosferu, a posle toga su se samo ređali hitovi sa novog albuma, kao što su "180 stepeni", "Još te volim", "Kalemegdan", "Kiseonik" i drugi.

Od kolega pevača promociji su prisustvovali i Željko Vasić, Aco Pejović, Bane Mojićević, Daria Stanojević u pratnji verenika, Jami, Boban Rajović, Đus, kao i menadžer Saša Matejić.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>