Region

Svet

Tijana: Koleginice neka kopiraju svetske face, ja ću da furam svoj fazon

Posle duže pauze pop pevačica Tijana Dapčević vratila se na muzičku scenu svojim petim albumom "Muzika". Prema njenim rečima, reakcija publike na nove pesme je odlična i kaže da uglavnom dobija pozitivne komentare.

Tijana: Koleginice neka kopiraju svetske face, ja ću da furam svoj fazon



"Uglavnom mi kažu da zvučim zrelije i da je album mnogo pitkiji, drugačiji od svega što sam dosad radila. Svaka pohvala mi mnogo znači, jer dugo sam bila odsutna i temljeno sam radila na novim pesmama" -kaže Tijana.

Što se tiče Mlađana Dinkića kao saradnika, Tijana Dapčević ima samo reči hvale: "Odličan je! Mlađa je divan čovek, veliki roker i poznavalac muzike. Od njega može svašta da se nauči, pošto se razume u gotovo sve muzičke stilove."

Tijana je poznata po svom specifičnom stilu i ne trudi se uopšte da kopira svetsku scenu za razliku od njenih koleginica.

"Uvek sam insistirala na tome da imam prepoznatljiv pečat, da nikoga ne kopiram. Nisam jedna od onih koje imaju uzore kada je reč o stajlingu. Sigurna sam da bih bila smešna u koži, recimo, Lejdi Gage. Ostavljam koleginicama da kopiraju svetske face, a ja ću nastaviti da furam svoj fazon", kaže Tijana.

 "Čekam da se album zavrti, pa ću onda da razmišljam o koncertnim aktivnostima. Planiram da krajem novembra ili početkom decembra napravim veliki koncert u Beograd. Još nisam odabrala prostor, ali to sigurno neće biti sportska ili koncertna dvorana. Pevaću isključivo u prostoru za stajanje, jer svoj koncert zamišljam kao dobru svirku. U Skoplju ću pevati najverovatnije u oktobru."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>