Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ava otvorila dušu Maji Nikolić, Željko prisluškivao (Video)

Ava Karabatić se opet žalila Maji Nikolić da ima ljubavnih problema, a Željko je našao način sa prisluškuje njihov razgovor.

Veliki Brat 2013: Ava otvorila dušu Maji Nikolić, Željko prisluškivao (Video)



Maja je besna ušla u spavaću sobu jer se Slavko konsultuje samo sa Majom Volk i Dragutinom Topićem u nedeljnom zadatku "Sulejman Veličanstveni". Ipak, nije računala da je Ava tu, koja uvek ima veće probleme od nje, pa je opet izdeklamovala svoju tužnu ljubavnu priču sa blizancem. Za to vreme na podu ispred spavaće sobe je ležao Željko koji je pokušavao da čuje šta njih dve pričaju.

"Pogodilo me je to što on misli da ja glumim", jadala se Ava pa nastavila: "Ja nisam glumica, što se tiče mojih emocija prema njemu, a njegov brat je mrtav za mene. Dobila sam temperaturu zbog njega".

Maja je samo klimnula glavom i rekla starleti da ima svojih problema i da ne može više da je sluša. Inače, pevačica je besna na Slavka jer ne poštuje sve tačke iz zadatka i jer previše vremena provodi sa Majom Volk i Topom, iako mora da bude sa njom sve vreme. Nova Hurem je shvatila zadatak suviše ozbiljno pa je dramila i rekla da Sulejman tj. Slavko može da oženi koga hoće na kraju nedelje, a nju ne.

"On se ponaša kao Sulejman Veličanstveni i da je samo on bitan", otvorila je dušu Maja.

"On ima Edipov kompleks, ako sluša Ajšu, neka nju i oženi. On treba da glumi da je zaljubljen u mene, a on mi naređuje. Za šta god da sam ga pitala da mi uradi on nije pristao. On podržava debile i Maju Volk što me je odgovarala."

Željko je i dalje ležao na podu kako bi čuo što više i izgleda da nije uspeo da zavoravi Avu i još uvek mu je stalo do nje.



Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>