Region

Svet

Boban Stojanović: Sindi ima najbolju taktiku, ali Ava će pobediti! (Foto)

Boban Stojanović poslednji je učesnik rijaliti šou-programa Veliki brat koji je napustio kuću na Košutnjaku. Kada je ulazio, pratili su ga zvižduci, a kada je iz kuće izlazio, čuli su se jedino aplauz i ovacije.

Boban Stojanović: Sindi ima najbolju taktiku, ali Ava će pobediti! (Foto)



Ostatak ekipe nastavlja da se bori, a Bobanov favorit je Ava. Evo šta misli o njoj, ali i o ostalim cimerima.



Maja Nikolić - usamljena i nesrećna

"Ona je jedna užasno usamljena i nesrećna osoba, kojoj treba mnogo pažnje i ljubavi. Kada joj je bio rođendan, stalno sam joj hvalio tortu i pitao je više puta o sinovima ne bih li podstakao priču i razmišljanje o osobama koje voli. Ne mislim da je zla, ali to je jednostavno Maja. Ne možete je izbeći."



Ava - najiskrenija

"Ava je esencija života. Ono malo zrno iskrenosti. Ona toliko voli život, toliko se iskreno raduje svemu. Gledali smo je ranije i u nekim drugim rijalitijima i emisijama - to je ona. Nije sposobna za glumu i taktiku. Možda najiskreniji ukućanin."



Top - pravi drug


"Pravi, ispravan čovek sa svim mogućim kvalitetima. Vrhunski sportista, suprug, pravi prijatelj. Iako se borim protiv predrasuda, imao sam ih kada su ljudi poput Topa u pitanju. Drago mi je da sam ih srušio i voleo bih da sa njim ostanem u kontaktu."



Žarko - najbolji frajer

"Divni momci. Željko me je kupio svojom željom i snagom da zaštiti Avu jer se tako zaštitnički postavio prema njoj još od sukoba sa Urošem. Žarko je najbolji frajer u kući, to je fakat."



Sindi - rođena za kameru

"Ja sam bio ozbiljni fan grupe Models 20 godina. Sindi je jedna jako lepa žena, ali je vrlo svesna kamera. Možda je najveći taktičar u kući. Traži svađu i konstantno ima potrebu da pravi frku kada vidi da je kamere snimaju. Ne opravdavam nasilje, ali ne osuđujem Nevenu zbog poteza koji ju je koštao ispadanja."
 


Aneta - isteruje pravdu

"Ona je jako pravična i ja sam često morao da je podsećam na to da se nalazi u jednom rijalitiju, gde su kamere svuda oko nas. Ona to često zaboravlja i isteruje pravdu, ulazi u sukobe."



Vendi - pametna i načitana

"Ja znam Vendi odranije, s nekih njenih nastupa. Ona je jedna jako inteligentna i načitana osoba. Sukob između nje i Maje se nikada neće okončati, ali ona Maju ne mrzi. Pričao sam s njom i ona zapravo protiv Maje nema ništa. Ima nešto protiv Majinog ponašanja i stavova."

Autor: M.P.
Izvor: 24Sata
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>