Region

Svet

Izbačen Boban Stojanović iz rijalitija Veliki brat 2013!

Večeras je iz Velikog brata izbačen još jedan ukućanin, a četvrti takmičar koji je napustio šou je Boban Stojanović.

Izbačen Boban Stojanović iz rijalitija Veliki brat 2013!



Nominovani su bili Žarko, Aneta, Vendi, Maja Nikolić, Maja Volk, Dragutin Topić, Sindi, Boban Stojanović i Milić Vukašinović. Odlukom gledalaca koji su glasali, najmanje glasova skupio je Boban Stojanović!

Ove nedelje nominacije su se spasili pobednici "VB Vizije" koji su pobedom osvojili imunitet, pa su tako Željko, Ava, Soraja i Slavko mirno sedeli i čekali ko će biti izbačen, a jedino je Ava prokomentarisala kako se "trese" zbog ljudi koje voli.

Kao i svaki put do sada, prilog od glasanja biće poklonjen u humanitarne svrhe. Odluku o tome gde će novac biti uplaćen trebalo je da donesu takmičari koji su bili oslobođeni nominacija.Oni su imali dve ideje, naime, Soraja je predložila da se novac uplati domu u Veterniku, dok je Slavko želeo da novac bude uplaćen Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Veliki brat odlučio je da prihod od glasanja podeli na dva dela i novac pokloni obema institucijama.

Vendi i Maja Nikolić poslednje su ostale da stoje, a dok su iščekivale da Marijana saopšti ko napušta takmičenje, Ava je već uveliko ronila suze za Vendi. Međutim, Marijana je iznenadila i ukućane i publiku kada je rekla: "Bobane, izbačen si!".

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>