Region

Svet

Nikola Rađen i Nikolija Jovanović vezu započeli u Atini?!

Pre par dana, pevačica Ana Kokić ostvila je svog muža Nikolu Rađena, a od juče se kroz medije provlači da je razlog za ovu odluku bila ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović.

Nikola Rađen i Nikolija Jovanović vezu započeli u Atini?!



Iako su Rađenovi više puta isticali da daljina ne može da utiče na njihovu ljubav, kako se može zaključiti na osnovu nezvaničnih informacija, Nikolin angažman u Atini, odakle je klub za koji je igrao, skupo ih je koštao, jer kako smo saznali, sportista i Nikolija Jovanović upoznali su se i blisko druženje otpočeli upravo u grčkoj prestonici.

Naime, kako je rekao dobro obavešteni izvor, Rađen i ćerka Vesne Zmijanac upoznali su se u Atini, gde je on godinu dana igrao vaterpolo, dok je Nikolija tamo studirala.

"Nikola i Nikolija upoznali su se u Atini, gde su oboje živeli neko vreme. Hemija je proradila, tako da su prvobitno druženje iz dana u dan produbljivali, sve dok nije stiglo na nivo poljubaca. Otkako su se oboje preselili ovamo, ređe se viđaju, mnogo češće su se viđali dok su bili u Atini, ali u Beogradu koriste svaki slobodan trenutak da budu zajedno. U klub su otišli jer su mislili da su tamo na sigurnom i znali su da je fotografisanje u klubu zabranjeno. Smatrali su da niko neće imati sliku kao dokaz da su zaista u vezi", rekao je izvor blizak Jovanovićevoj.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>