Region

Svet

Veliki Brat 2013: Soraja i Ava u bikiniju! Zaludele ukućane seksi guzama! (Video)

Na radost muških ukućana, Soraja i Ava su se skinule u bikini kako bi snimile spot za pesmu "Italiana" sa kojom će se takmičiti večeras uživo.

Veliki Brat 2013: Soraja i Ava u bikiniju! Zaludele ukućane seksi guzama! (Video)



Većina stanara u kući "Velikog brata" su u četvrtak posle ponoći vredno vežbali za "Balkan song contest 4". Na radost muške populacije, atraktivne Soraja Vučelić i Ava Karabatić skinule su se u bikini kako bi snimile spot za Severininu pesmu "Italiana".



Veliki Brat je ukućanima dao kameru da bi snimili spotove za svoje nastupe na muzičkom takmičenju koje će se večeras uživo emitovati na televiziji B92. Željko i Boban su snimali ukućanke i davali im ideje. Avi i Soraji ideja nije bila potrebna, jer su se starlete skinule u bikini i ostavile bez daha Željka, Slavka i Žarka, a Milić je bio impresioniran prizorom.



Sara je vrtela svojom pozadinom koliko je mogla, dok se je Ava bila u drugom planu, a Slavko je sve posmatrao iz bazena. Takmičari su iskoristili priliku da se okupaju u bazenu, a Ava da podeli nežnost sa Željkom.



Posle njih, na red su došle Sindi i Vendi, koje su se doterale, napravile šik frizure, pa pod direktorskom palicom Žarka Stojanovića snimile spot za "Gangam stajl".

Kako će izgledati "Balkan song contest 4" u petak uveče gledaoci će moći da prate uživo odmah posle dnevnog pregleda, kao i na našem portalu.



Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>