Region

Svet

Veliki Brat 2013: Sindi: Ne osećam se bezbedno u kući!

Netrpeljivost između Ivane Stamenković Sindi i Nevene Miličević kulminirala je u sredu velikom svađom, a zatim i tučom koja je Nevenu koštala ostanka u kući i šanse za osvajanje 50.000 evra.

Veliki Brat 2013: Sindi: Ne osećam se bezbedno u kući!



Dok je Nevena ostalima rekla da jednostavno nije mogla da dozvoli da je neko maltretira, odnosno, njenim rečima, “ako me diraš, nokautiraću te”, Sindi je od tuče neobično tiha.

U živom prenosu u četvrtak prepodne otvorila je dušu Velikom Bratu u ispovedaonici. Rekla je, između ostalog, da nije spavala cele noći.

“Brinem šta će reći moji roditelji, ne želim da se sekiraju, ne želim da ih cimaju novinari, pa da moraju da komentarišu sav taj prostakluk”, rekla je vidno rasejana Sindi.

Veliki Brat 2013: Nevena Miličević i Sindi: Pogledajte snimak tuče! (Video)
Na pitanje ko je kriv za tuču, dala je neobičan odgovor u kom nije imenovala ni sebe ni Nevenu: “Neću da pričam o krivici”. Sindi se u Kući i dalje ne oseća bezbedno, jer smatra da Aneta ima pik na nju: “Ide okolo i brani ljudima da se druže sa mnom. Oni su dovoljno odrasli da umeju sami da odluče sa kime će šta raditi, ali je ona toliko glasna i napadna da neki jednostavno idu linijom manjeg otpora i rade kako ona kaže. Ja neću nikoga siliti, biću normalna i kulturna”.

Otac Nevene Miličević: Ponosan sam na svoju ćerku i ne krivim Sindi!
Aneta je, navnodno, ostale slagala i oko toga kako je tekla “tuča”, jer joj nije prisustvovala od samog početka, iako je tvrdila da jeste: “Kasnije je priznala da je slagala, da je došla tek na pola. Slavku je rekla da sam ja uštinula Nevenu, to je laž. Uhvatila sam je, nisam jako. Nije joj ostalo ni crvenilo, ni modrica”, rekla je Sindi, koja nije otkrila da li je njoj ostao neki vidni trag nakon što ju je Nevena “propustila kroz šake”.

Velikog Brata zanimalo je i da li su se dve manekenke poznavale pre ulaska u šou: “Videle smo se tri-četiri puta. Bila je sa mojim bivšim dečkom, sa kojim sam bila šest godina, ali ja sa time nisam imala problem, zaista. Kad s nekim raskrstim, to je to, nisam imala problem sa nečijim novim devojkama”, rekla je Sindi.

Ona je, pomalo iznenađeno, prokomentarisala i da je po ulasku u Kuću mislila da će se baš sa Nevenom najbolje slagati: “Ona je model, ja sam bila model, bavile smo se istim poslom, tu smo negde po godinama, tri-četiri godine razlike… Ja sam bila uverena da ću se sa njom najbolje slagati, ali očigledno su presudili njeni kompleksi i problemi”, zaključila je modelsica.

Majka Ivane Stamenković Sindi: Nevena Miličević ima opasan problem u glavi!
Soraja je u ispovedaonici potvrdila Sindino mišljenje da Aneta huška ostale protiv nje: “Oni su se juče u sobi dogovarali da niko ne razgovara sa Sindi. Aneta je rekla da se sa njom ne priča, a oni se svi složili. Ja nisam učestvovala jer sam bila u kuhinji, ali sam sve čula. Naravno da se ne slažem sa tim planom, neće mene niko da ubacuje u te grupe, klanove… To je lobiranje, što je, koliko znam, u Kući zabranjeno”, rekla je Soraja. Ona je dodala da će se solidarisati sa Sindi i nastaviti da razgovara sa njom, što je i pokazala kada je Nevena nudila kolačima zbog rođendana.

“Čestitala sam joj rođendan i zagrlila je. Odbila sam kolače, rekla sam joj da sam već jela, ali sam u stvari htela i da se solidarišem sa Ivanom. Ona jedina nije bila pozvana”, rekla je Soraja, koju je sukob dve manekenke očigledno potresao: “Prema meni su i dalje svi isti, imamo normalan odnos i ja ću taj odnos održavati".

Izvor: Mondo
Foto: ScreenShot TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>