Region

Svet

Nikola Rađen, Nikolija Jovanović i Milica Majstorović u gej klubu!

Nikola Rađen, poznati vaterpolista i suprug pevačice Ane Kokić, za vikend je uživao u noćnom provodu jednog prestoničkog gej kluba.

Nikola Rađen, Nikolija Jovanović i Milica Majstorović u gej klubu!



On je u noćni provod krenuo sa prijateljem, ali im se tokom večeri pridružila Nikolija Jovanović, ćerka pevačice Vesne Zmijanac, sa kojom je đuskao čitavu noć. U istom klubu zabavljala se i pevačica Milica Majstorović.

Nikola je u gej klub došao sat iza ponoći vidno raspoložen i sa prijateljima uživao na gornjoj galeriji u separeu kako ga niko ne bi video. Ubrzo im se pridružila Nikolija, koja je već bila u klubu sa drugaricom. Ona je ostatak večeri provela u njihovom društvu gde su nazdravljali koktelima dok su ona i Nikola đuskali do zore. Njihov prisan odnos komentarisali su mnogi gosti kluba, kao i činjenicu da im se do kraja večeri nije pridružila Nikolina supruga Ana Kokić.

"Ne znam koliko dugo se Nikolija i Nikola druže, ali su u poslednje vreme sve češće zajedno. Očigledno je da im prija zajednički provedeno vreme jer se sve vreme u klubu nisu odvajali i non-stop su se smejali šalama na svoj račun. Nikolina supruga Ana nije bila s njima. Predlog da se provedu u gej klubu potekao je od Nikolije, koja je čest gost ovog mesta kada poželi da se izoluje od medija i gradske vreve, s obzirom na to da je ovde zabranjeno fotografisanje zbog čuvanja privatnosti gostiju", kaže izvor blizak pevačici.

Njima se nešto kasnije pridružila i pevačica Milica Majstorović, koja je čitavo veče ispijala žestoka pića i uživala u velikom društvu. Ona se nakratko pridružila Nikoli i Nikoliji, sa kojima je pričala, a nešto kasnije i đuskala sa vaterpolistom, nakon čega se vratila u svoj separe.

Milica nam je objasnila da se tu noć super provela. "Otišla sam sa svojim društvom i vrlo često umem da odem u gej klub. Prvenstveno zato da me ne bi muvali momci jer to zna da mi upropasti veče, a s druge strane jer je na takvim mestima odlična atmosfera i energija. Svi su opušteni i to mi jako prija. Nikola i Nikolija su samo dvoje ljudi od gomile koje sam srela tamo i javila im se. Zaista ne znam ko zbog čega tamo dolazi, ali veliki broj gostiju je strejt", kaže Milica.

Autor: I.M.
Izvor: Naše Novine
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>