Region

Svet

Sanja Dimitrijević: Iznenađena sam, Uroš ranije nije vređao žene!

Bivša učesnica “Prvog glasa Srbije“, Sanja Dimitrijević, koja je bila četiri meseca u vezi sa kaskaderom Urošem Ćertićem posle izjave da Ava nije normalna, stala je na njenu stranu.

Sanja Dimitrijević: Iznenađena sam, Uroš ranije nije vređao žene!



Ona kaže da nije očekivala da će se Uroš ponašati tako prema Avi u kući “Velikog Brata“, aludirajući na uvrede koje je uputio starleti.Publika je očigledno zamerila Urošu nekorektno ponašanje prema Avi Karabatić, što se odrazilo na broj glasova koje je dobio, pa je izbačen iz kuće, dok mlada pevačica nema opravdanje za njegov odnos prema ženama.

"Uroš se prema meni nije nikada ponašao ni približno, on zaista jeste temperamentna osoba, ali daleko od toga da vređa žene. Moguće je da su ga okolnosti karantina stavile pod pritisak ili ga je nešto iznerviralo, ja ne mogu da objasnim, iznenađena sam njegovim ponašanjem" – kaže Sanja.

"On i ja smo bili četiri meseca u vezi, od toga smo se konstantno viđali dva, tako da ja i ne mogu da znam kakav je on u stvari, mogu samo da kažem da se prema meni nije slično ponašao. Uroš je za mene prošlost", ističe Dimitrijevićka i dodaje da oni nisu zajedno još od marta i da nisu ni u kakvom kontaktu.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>