Region

Svet

Brat i prijatelji šokirani ponašanjem Maje Nikolić?!

Marko Nikolić, brat Maje Nikolić, i njene tri prijateljice otkazali su jučerašnje gostovanje u emisiji "Veliki brat magazin" pred sam početak emitovanja.

Brat i prijatelji šokirani ponašanjem Maje Nikolić?!



"Imali smo najavljeno gostovanje Marka Nikolića, Maje Odžaklijevske i njenih prijateljica, ali su nam svi otkazali. Svoje nepojavljivanje pokušali su da opravdaju rečima da Maju ne mogu da prepoznaju i da je ona potpuno drugačija privatno, a da na TV ekranima ne liči na sebe", rekla je voditeljka Marijana Mićić tokom emisije.

Organizatori su morali da nađu zamenu za pola sata, tako da su kao gosti došli voditelji radija B92 Darko i Marko. U studiju im se pridružio drug blizanaca Žarka i Željka, Marko Rajić. On je rekao da bi voleo da gledaoci večeras izbace Maju, sa čim su se složili i voditelji.

Mlađi brat Maje Nikolić inače živi u Beču. Snimio je nekoliko folk albuma, ali nikad nije uspeo da napravi karijeru u Srbiji. Radio je dugo kao muzičar Dragane Mirković, a kako saznajemo, s rođenom sestrom je u dobrim odnosima samo zbog roditelja.

Iako je Marko nedavno izjavio da svi zajedno gledaju Maju u "Velikom bratu" i navijaju za nju, ipak se nije pojavio na snimanju emisije.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus


>