Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ava i Uroš izbačeni! Skandal u ispovedaonici! (Video)

Zbog skandaloznog ponašanja dvoje ukućana, konkretnije Ave Karabatić i Uroša Ćertića, Veliki brat je doneo odluku da njih dvoje budu izbačeni iz daljeg takmičenja i napuste kuću.

Veliki Brat 2013: Ava i Uroš izbačeni! Skandal u ispovedaonici! (Video)



Iako su hrvatska starleta i popularni kaskader sačuvali svoj imunitet kao opozicija, te tako bili zaštićeni od nominacija ove nedelje, šou je dobio sasvim novi zaplet! Ne samo da su prinuđeni da napuste "Velikog brata", već im je naloženo da imaju samo petnaest minuta da se spakuju i izađu iz kuće.

Naime, Ava i Uroš su se ovih dana često prepucavali, a od kada je Maja Nikolić ušla u kuću unela je totalni razdor među ukućanima. Iako je Urošu danas bilo dozvoljeno da na sat vremena uđe u kuću, do presudnog sukoba došlo je kada je kaskader pokušao fizički da nasrne na Avu, nakon što je Maju nazvala pogrdnim rečima! Sukob bi dobio mnogo veći zaplet da se Veliki brat nije obratio ukućanima i hitno pozvao Avu i Uroša u ispovedaonicu, gde im je saopštio odluku produkcije. Na žalost brojnih fanova, ljubavna priča iz rijalitija ipak će ostati nedorečena, a do detalja još uvek nismo došli.



Verujemo da ste simpatično naseli na ovu priču, ali pošto je danas 1. april i dan za šalu, izbacivanje će morati da sačeka do večeras. Bez brige, Ava i Uroš sigurno ostaju u rijalitiju, pošteđeni ovonedeljnih nominacija. Svima vama koje smo uspeli da zeznemo, reći ćemo samo - aprililili!

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>