Svet

Region

Šer imala srčani udar!?

Čuvena pevačica Šer uživala je u karijeri dugoj više decenija što samo po sebi donosi mnogo stresa, ali to nije ono što je izazvalo srčani udar.

Šer imala srčani udar!?



66-godišnja pevačica kaže da će je zapravo sahraniti njena deca i problemi koje oni donose. Usled stresa koji je pretrpela zbog njih njeno zdravlje je potpuno propalo.

Šer je jako zabrinuta zbog svog sina Čeza Bono-a, koji je posle promene pola izgubio 50 kilograma, ali je još uvek daleko od zdrave kilaže. Ona se brine da bi on lako mogao da skrene sa pravog puta i svoj život nastavi hodajući izgubljen i omamljen alkoholom.

Zatim, tu je njen drugi sin Ilaja Blu koji je posle nekoliko godina bez alkohola ponovo počeo da preteruje u piću. On se prethodno borio sa zavisnošću od heroina i Šer je uplašena da bi pored alkohola mogao ponovo da počne sa korišćenjem droga.

Šer je nedavno osetila jake bolove u grudima nakon čega joj se oduzela leva ruka, pa je bilo sasvim sigurno da doživljava srčani udar. Međutim, njen sin Čez pozvao je hitnu pomoć nakon čega su lekari konstatovali da to nije bio srčani udar, već situacija prouzrokovana stresom i lošim varenjem.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>