Region

Svet

Farma 2013 obara rekorde: 3 miliona gledalaca prve večeri!

Početak emitovanja Pinkovog rijalitija "Farma" preksinoć je nadmašio sva očekivanja, čak i zaposlenih na ružičastoj televiziji!

Farma 2013 obara rekorde: 3 miliona gledalaca prve večeri!



Useljenje novih farmera na imanje u Lisovićima gledalo je skoro 3.000.000 ljudi. Da li su se gledaoci uželeli ovog formata koji nije emitovan dve godine ili su Srbi zaista "farmerska" nacija? Ekrem, Stanija, Seksi Sandra, Milan Tarot i kompanija bili su gledaniji (prema rezultatima agencije koja meri gledanost) čak i od večito ustoličenih - "Dnevnika 2" RTS-a i "Slagalice".

"Juče je Televizija Pink bila ubedljivo najgledanija stanica u Srbiji sa udelom od 26%, govore istraživanja agencije ’’AGB Nielsen Audience Measurement’’. Iza Pinka su se plasirali RTS 1 (19%), TV Prva (19%), B92 (7,5%) i Happy (4%). Useljenje takmičara na "Farmu", najgledaniji rijaliti svih vremena, pratilo je 2.833.000 gledalaca, što ga je ustoličilo na prvom mestu na top-listama.
"Farma", koja je trajala od 20 sati do pola sata pre ponoći, imala je razmenu od 38.51% i pik od čak 41.45%. Iskreno, očekivali smo veliku gledanost, ali ovo je nadmašilo i naš optimizam", navodi Pres služba Pinka.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>