Region

Svet

Vreli nastup Čipendejlsa: Američki striperi izludeli Beograđanke! (Foto+Video)

Seksi-momci iz grupe "Čipendejls" izludeli su Beograđanke svojim plesom i pokretima, skidajući se i ljubeći devojke po telu, i izvodeći ih na binu da im se pridruže u performansu.

Vreli nastup Čipendejlsa: Američki striperi izludeli Beograđanke! (Foto+Video)



Vreli plesači iz američke grupe "Čipendejls" izveli su erotski ples u beogradskom Domu sindikata, pred salom punom pomamljenih žena, a najsmelije su im se pridružile na bini i iskoristile priliku da ih "pogledaju izbliza", dok su prave srećnice bile one koje su mogle da ih i opipaju.

"Koja od vas je sama? Ti? Odlično, ja sam Bi Si, a ti ćeš večeras biti moja devojka. Međutim, ja imam još 11 drugara koji traže devojke", rekao je jedan od plesača, a zatim je, sa deset minuta zakašnjenja, počeo pravi haos.



Od samog početka, erotski ples praćen je aplauzima, bljeskom fotoaparata, vriskom omamljenih žena, koje su polugole muškarce "gutale" pogledom i pratile svaki puls njihovih mišića. Mišićavi striperi doveli su žensku publiku do ludila svojim provokativnim seksi-igranjem i savršenim izgledom, na čemu bi im pozavideli svi muškarci.

Muzika je bila samo dodatni afrodizijak, koji je pratio svaki pokret seksi-zavodnika, dok su skidali komad po komad odeće i simulirali seksualne scene, što je samo ubrzalo otkucaje srca već sluđene ženske publike.



Ovacije publike izazvao je trenutak kada su na scenu izneli ogroman krevet, na koji je leglo nekoliko devojaka iz publike. Kada su momci počeli svoj provokativni ples oko njih, neke od njih su se i uplašile, dok su neke uživale u svemu ovome. Ipak, atmosfera je došla do usijanja onda kada su momci u boksericama utrčali u publiku, počeli da se penju na stolice i igraju bukvalno "na" prisutnima damama.

Momci iz grupe imali su mnogo performansa tokom večeri, te su Srpkinje mogle da uživaju u kaubojima, vatrogascima, policajcima, mafijašima, a najviše u nagim telima kojih je bilo na svakom završetku pesme.

Žene su sve vreme bile na nogama i đuskale, čekajući svoj momenat da dodirnu plesače. U prvom redu, nastup je posmatrala tesktopisac Marina Tucaković, koja je uživala zajedno sa drugaricom. Momci su uz najpopularnije pesme izvodili svoje koreografije, a hit večeri bio je kada su izvodili ples uz popularnu pesmu "Party Rock Anthem" i svi do jednog su ostali potpuno nagi!



"Srbijo, da li si uživala večeras? Iskreno, mi smo putovali svuda, ali ovo je jedan od naših najvrelijih nastupa, vi ste zaista atraktivne i prelepe", rekao je Bi Si.

Posle dva sata, "Čipendejlsi" su ostali na raspolaganju obožavateljkama za slikanje i autograme, a provod se nastavio u jednom beogradskom klubu do ranih jutarnjih časova.



Autor: B.B.
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>