Region

Svet

Ivan Ivanović Đus: Ceca i ja smo prijatelji!

Nakon što je ekipa "Paparaco lova" snimila Đusa kako sa šampanjcem i ružom dolazi u dom Svetlane Cece Ražnatović, mnogi su počeli da spekulišu kako je nova ljubavna veza na pomolu.

Ivan Ivanović Đus: Ceca i ja smo prijatelji!



Međutim, Đus tvrdi da su Ceca i on samo prijatelji i da je kod nje otišao kako bi se ispričali i popili piće.

"Ja sam prijateljski otišao kod nje. Ne vidim šta je tu čudno, otišao sam kod svoje drugarice, popili smo piće, družili smo se i to je sve. Normalna je stvar da kad ideš kod nekoga u goste odneseš i poklon, što sam ja i uradio. To je bilo jedno prijateljsko druženje i zaista nije lepo da se za svakog ko uđe u njenu kuću ili prođe pored nje piše kako je sa njom u šemi."

"Malo više poštovanja prema Ceci. Sve je to simpatično, ali opet je ona žena koja ima decu. Otišao sam na piće kod nje, sedeli smo i ispričali se", izjavio je Đus, a na pitanje zašto se odlučio da Ceci na poklon odnese baš šampanjac, reper je odgovorio: "Ja svima nosim šampanjac", kaže Đus, koji ne planira poslovnu saradnju sa Ražnatovićevom.

"Saradnje se ne planiraju, tako da o tome nismo ni pričali. Mi smo prijatelji, a ako se neka saradnja dogodi, to je druga stvar", kaže reper.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>