Region

Svet

Vendi: Muž Isidore Bjelice je zaljubljen u mene!

Vesna Vukelić Vendi je u jednoj emisiji otkrila da je Nebojša Pajkić bio zaljubljen u nju i da je zbog toga ostala bez uloge u filmu Isidore Bjelice "Draga Mašin u ormaru".

Vendi: Muž Isidore Bjelice je zaljubljen u mene!



Vendi je naglasila da film nikada neće ni biti snimljen. Ona ističe da je spisateljica bila toliko besna da ju je potom ubacila u svoj "Roman o preljubi".

"Umesto da završi film, kako sam načula, ona je mene ubacila u neku svoju knjigu o SMS prevarama. Nebojša Pajkić je bio zaljubljen u mene, a po estradnim kuloarima šuška se da sam Isidori poslužila kao inspiracija za roman."

"Počela sam da joj smetam pošto joj nedostaje lična sreća i sigurnost. Umesto završetka filma, dobila sam pretnje da se ostavim Pajkića i da se povučem iz njihovog života", odgovorila je Vendi na pitanje stripera Dejana Nestorovića, koji je, iako je takođe bio gost, u jednom trenutku preuzeo ulogu voditelja.

Vendi je sve ovo i sama potvrdila: "Nebojša Pajkić i ja smo rođeni istog datuma i nas dvoje se zato i osećamo. On se nikada nije stideo da mi pokaže emocije, nije dvostrukog morala, i one su čiste, a ne produkt seksualne potrebe, kao kod većine muškaraca. Čak je Isidora jednom prilikom u manjem društvu otkrila: "Pajkić bi uvek zaštitio tebe pre nego mene", poručila je Isidori.

Pozvali smo Isidoru Bjelicu, ali ona je samo kratko rekla: "Baš me briga sad za Vendi!".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>