Region

Svet

Severina: Na beogradskom koncertu bez gostiju! Biće kao predstava (Foto)

Music Star Produkcija nam u Kombank Arenu dovodi još jednu zvezdu, Severinu, a koncert koji će biti 30. marta najavili su danas na konferenciji za novinare.

Severina: Na beogradskom koncertu bez gostiju! Biće kao predstava (Foto)



Severina otkriva da je koncert prvobitno bio zakazan za 1. mart, ali je prebačen na 30. jer je potrebno dosta vremena da se koncert pripremi, a kako na koncertu neće biti gostiju, osim Ane Bebić koja sa Severinom izvodi pesmu "Italiana", Severina se mora potruditi da svaki minut koncerta bude zanimljiv.





Severina je otkrila prisutnim novinarima, a bila ih je puna press sala, da je pre tri godine, kada je radila svoj prvi koncert u Beogradu, bila preplašena:

Pre tri i po godine sam bila vrlo preplašena, nisam znala koliko Beograd zna moje pesme, a kada sam napravila album “Zdravo Marijo” mislila sam da je pravi trenutak za jedan lep koncert u “Areni”, sećam se da sam bila vrlo skeptična – kazala je Severina, dodajući da će fanove ovog puta obradovati i pesmama sa novog albuma “Dobrodošao u klub”.





Na pitanje šta publika može da očekuje od novog beogradskog nastupa, Seve je objasnila da neće biti spektakla i scenografije, već će svojim emocijama pokušati da osvoji fanove.

- Nastup će biti nešto između predstave i koncerta, spoj svih vrsta umetnosti. Drago mi je da ćemo biti u mogućnosti to da predstavimo. Mislim da će biti slatko – navela je pevačica.





Mnogobrojne novinare je zanimao i njen privatni život, ali je Seve bila isključiva da se priča samo o koncertu, a da se pitanja za privatni život ostave za intervju jedan na jedan.

Što se novog albuma tiče Severina je istakla da je prezadovoljna saradnjom sa popularnim aspirincima, Filipom i Milošem, a na pitanje novinara da kako komentariše preveliku sličnost njene pesme "Dobrodošao u klub" i pesme Nede Ukraden "Nije ti dobro" ona je rekla:

"Dve pevačice mogu imati istu frizuru, istu šminku i istu pesmu, ali nikada te dve pesme ne mogu zvučati isto jer su njih dve dijametralno suprotne osobe."





Što se tiče njenog stajlinga za predstojeći koncert Severina je istakla da ovoga puta neće sarađivati sa kreatorom Zvonkom Markovićem jer na toj sceni ima mnogo novih i mlađih dizajnera koji će moći da joj ponude zanimljivu garderobu.

Severina ne obećava ništa spektakularno za predstojeći koncert, osim svojih emocija i dobrih pesama.

Karte za ovaj koncert su od sutra 24. januara u prodaji, a bićete u prilici kupiti ih preko našeg sajta, o čemu ćemo vas dodatno obavestiti.







Pre beogradskog koncerta Severina će nastupiti u Rijeci jer, kako kaže, tamo ima odličnu salu za uvežbavanje plesa i koreografija, što će biti odlična prilika za pripremu velikog koncerta u Kombank Areni.

Autor: Sokol Vuk
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>