Region

Svet

Maca: Ušao sam na "Farmu" da bih opremio dečju sobu

Dragan Marinković Maca poručio je da nikada neće zakopati ratne sekire sa Milošem Bojanićem. U intervjuu za "Press“ Maca je rekao da sebe ne smatra večitim gubitnikom u rijaliti-programima i otkriva motiv učešća u "Farmi".

Maca: Ušao sam na



"Zadovoljan sam i ne kajem se ni zbog čega. Učešće u rijalitiju može da bude kontraproduktivno za karijeru, ali po moju nije bilo. Sada mi se vraća osmeh na lice, punim baterije i akumuliram toplu reč i zagrljaje“, rekao je Maca.

U prvi rijaliti je ušao da bi se probio na srpsko tržište, a drugi i treći put jedini razlog je bio novac. Rekao je da je posle prvog puta bio razočaran što mu je pobeda izmakla, dok se svaki sledeći put obezbedio ugovorom. Ovaj put je na "Farmu" ušao kako bi opremio dečiju sobu.

"U šou sam ušao da bih opremio dečju sobu. Dogovorili smo se da i ja i ona (devojka Tijana koja je u sedmom mesecu trudnoće) podnesemo žrtvu“, priča Maca.

Posle svega, šta Maca misli o Bojaniću?

"Ja ni u čiju privatnost ne ulazim i ne volim kada neko pokuša da uđe u moju privatnost i moj džep. Čovek je makijavelista i stojim iza svega što sam rekao. Posle svega, ne bih mu pružio ruku, jer su naš način života i stavovi dijametralno suprotni".

Na pitanje da li se posle pretnji Firčiju plaši, Maca kaže da se ne boji za svoju bezbednost.

"Hvala bogu, nisam imao pretnji. Treba svi da spuste loptu, i publika i farmeri. Postoji mnogo bezazleniji način da se sve reši. Ja, na primer, u ovom intervjuu nikoga nisam uvredio, samo sam rekao svoje stavove, i to argumentovano". 


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>