Svet

Region

Trudna Šakira u bikiniju prikuplja donacije online kamerom (Foto)

Šakira i njen verenik Žerar Pike, u sredu su otvorili online pristup svojoj virtuelnoj dnevnoj sobi zarad prikupljanja novčanih sredstava za najugroženiju decu.

Trudna Šakira u bikiniju prikuplja donacije online kamerom (Foto)



Kolumbijska pevačica i španski fubaler će zaradom od poseta obezbediti vakcine za najmlađe i mreže za komarce koje štite bebe od malarije. Fotografije koje su urađene za ovu humanitarnu kampanju Šakira je objavila na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama.

Iako bi trebalo da se porodi krajem januara, ambasadorka dobre volje pri UNICEF-u pozirala je u gornjem delu bikinija i suknji pa je njen trudnički stomak došao do izražaja, dok je Pike pozirao u pantalonama bez majice.



Po ugledu na mnoge svetske zvezde koje su se obnažene fotografisale u kasnoj fazi trudnoće za naslovnice prestižnih časopisa, Šakira i Pike su u saradnji sa UNICEF-om na ovaj način ovekovečili period iščekivanja deteta.

"Nećemo primati poklone za bebu, već ćemo na ovaj način pružiti podršku deci koja žive u teškim uslovima. Zahvaljujući vama, dobiće pakete hrane i sve što će pomoći pri spasavanju života stotina hiljada dece širom sveta", poručio je par uz fotografiju.



Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>