Region

Svet

Dragana Mirković: Ne želim koncert u Beogradu

Dragana Mirković je proteklih nekoliko meseci pobednica mnogih anketa, među kojima da je njen album u ovom trenutku najbolji, da su njene nove pesme najslušanije, ali i da je trenutno najhumanija osoba na estradi.

Dragana Mirković: Ne želim koncert u Beogradu



"Pa ja sam se potajno nadala i verovala sam u uspeh novih pesama. 28 godina sam na estradi i iskreno, nakon toliko uspešnih albuma i hitova iza sebe, ipak nisam očekivala da ću izazvati baš ovoliku reakciju", izjavila je Dragana Mirković.

Upitali smo popularnu pevačicu da li je strahovala kako će nove pesme proći kod publike, na šta nam je ona odgovorila:

"Iskreno, nisam imala razloga da se plašim. Plašila bih se da meni toliko ovaj album znači da mi treba za nastupe i koncerte. Svoj dvadeseti album sam uradila zbog neke svoje lične satisfakcije i zbog publike, koja je to dugo od mene očekivala. Ja nemam megalomanske želje, niti želim da pravim koncerte, meni je ovo dovoljno. Mene publika tera da radim više, a ja imam dosta skromnije ambicije i mi se nađemo tu negde na pola puta", izjavila je Dragana.

Mirkovićeva je otkrila i da ne planira da pravi ni koncert u Beogradu povodom svog dvadesetog albuma.

"Ne volim da sam u centru pažnje. Za mene bi to bio veliki psihički pritisak i daleko mi više prija da radim ovako kako sada radim – povučena i van žiže javnosti. Neću praviti koncert u Beogradu", rekla je Dragana.

Autor: S.P.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>