Region

Svet

Severina Vučković: Još ima vremena za ljubav

Severina Vučković i dalje razmišlja da li da pruži drugu šansu romansi sa srpskim milionerom Milanom Popovićem sa kojim je raskinula nakon što nekoliko meseci nije video njihovog sina Aleksandra.

Severina Vučković: Još ima vremena za ljubav



Regionalna pop zvezda Severina Vučković opet je centar pažnje svog dojučerašnjeg izabranika koji ponovo pokušava da je pridobije nakon što ga je ona početkom oktobra i zvanično ostavila. Kralj bakra ovoga puta se odvažio da o ljubavi sa zanosnom Hrvaticom progovori javno pa je tako u intervjuu za portal B92.net izneo svoje najtananije emocije upućene majci svog desetomesečnog sina Aleksandra.

- Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja poslednja i prva ljubav... Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svesni smo toga da je sreća našeg deteta važnija od toga da li smo mi muž i žena, a i svega ostalog, i to podrazumeva i harmoničnu i srećnu vezu nas kao roditelja. Mi nismo klinci da bismo se sada rastajali u strahu da ne propustimo neku bolju priliku. Oboje smo zreli ljudi i siguran sam da ćemo naći način kako da učvrstimo svoju vezu u interesu sreće našeg deteta i naše, nadam se, buduće dece. Mislim da sad, posle tačno dve godine zabavljanja, kada smo napokon u stanju da razumemo kakav je naš karakter, mentalitet i vaspitanje, možemo da donesemo tu odluku tako da je ova mala pauza dobro došla da se shvati da je sreća našeg mališana najvažnija i da sve što se dešava sa našom vezom treba da bude u interesu sreće i radosti malog Aleksandra. Žao mi je samo što sam propustio tri meseca odrastanja svoga sina - rekao je Popović osvrnuvši se i na spekulacije o njegovim navodnim vezama sa glumicama Marijom Karan i Anom Sakić, koje su nedeljama punile stupce svih štampanih medija.

- Ove konkretne informacije u vezi sa Marijom Karan i Anom Sakić definitivno su naudile jedinoj ženi koju volim, delimično i mojom krivicom pošto ih nisam dovoljno glasno demantovao, ali učiniću sve da vratim njeno poverenje i ljubav. Ja verujem da je ljubav sa Severinom prava, ludo volim svoju ženu i svog sina i mislim da, na kraju krajeva, ništa ne može da pokvari taj odnos - istakao je Popović čije lepe reči ipak u prvi mah nisu preterano ganule Severinu, ali je istina da razmišlja o tome da mu oprosti.

- Dobro je što se čovek trudi. Milanov intervju je lep, iskren i laska mi to što je rekao. Nas dvoje smo zauvek vezani jer smo mama i tata jednog predivnog dečaka, a vreme će doneti svoje i pokazati kako ćemo dalje - rekla je Severina ostavivši prostora za nastavak emotivne sage.

- Kada dobijete dete, nema patnje i ne mislite na sebe, već prvenstveno na njega, vi više niste bitni. Ništa nije važnije nego detetu pružiti ljubav, emocionalnu sigurnost i prisutnost. Osim toga, kada svaki dan grlite svog mališana, to je neopisiva sreća. Patnja je kad imate dete, a ne grlite ga - ispričala je nedavno Severina koja ovih dana promoviše i novi album Dobro došao u klub, a za mart je zakazala i koncert u beogradskoj Kombank areni.

Autor: S.P.
Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>