Region

Svet

Marija Šerifović: Mama će se udati pre mene

Marija Šerifović održaće u subotu i nedelju koncerte u beogradskom pozorištu "Madlenijanum", pod nazivom "The shonw must go on". Mada je prvi nastup bio zakazan za 16. decembar, prva srpska evrovizijska pobednica je zbog velikog interesovanja odlučila da na istom mestu peva i dan ranije.

Marija Šerifović: Mama će se udati pre mene



Marija ističe da se raduje druženju sa publikom, kojoj će, pored svojih pesama, otpevati i neke od najvećih svetskih hitova, i da posle koncerata planira da spakuje kofere i otputuje u tople krajeve.

- Koncerti će se po mnogo čemu razlikovati od mojih ranijih nastupa - kaže, za "Novosti", Marija Šerifović. - Deo repertoara činiće moje pesme, a drugi hitovi za sva vremena koje volim da slušam. Pevaću po jednu pesmu Bijonse, Robija Vilijamsa i grupe "Kvin", i to je sve što ću otkriti, a publici poručujem da je očekuje pravi muzički spektakl.

Na pitanje novinara da li je mama Verica pritiska sa udajom kroz smeh je odgovorila:

- Verica je majka kakvu bi svako poželeo. Svaku moju odluku izuzetno poštuje i sve "gura" zajedno sa mnom. Ona je žena za sva vremena, moja najbolja drugarica i ne pritiska me ni za šta. Verujem da će se udati pre mene i da će joj treći put biti najsrećniji. Prvo ćemo praviti svadbu Verici, pa tek onda meni.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>