Region

Svet

Region

Rade Šerbedžija u novom filmu o Hari Poteru

Sedma knjiga od Hariju Poteru ekranizovana je u dva dela, prvi u bioskope stiže u novembru ove, a drugi u julu iduće godine. Oba se zovu "Hari Poter i relikvije smrti“.

Rade Šerbedžija u novom filmu o Hari Poteru



U novom nastavku Rade Šerbedžija glumi Gregoroviča, najvećeg majstora za izradu čarobnih štapića. "Uloga je prilično važna jer o njemu se u filmu mnogo govori. Imam scene samo s Ralpfom Fajnsom, što me posebno raduje, jer on je čaroban glumac, a osim toga, nekako smo se i posebno sprijateljili", ispričao je poznati glumac.

"Susreo sam na snimanju i one ‘slavne dečake’, Harija i onog drugog riđokosog, i onog trećeg, koji je kao negativac (imena im, naravno, ne znam). U međuvremenu su malo odrasli, ali valjda zbog uloga koje igraju i koje su se, čini se, odrazile i na njihove živote, kao da nisu dovoljno  porasli. Biće da je to stvar podsvesti koja im ne da da izrastu iz svojih uloga. Zbog toga bih zabranio deci da se bave filmom i pozorištem dok su mali. Šalim se, naravno, premda u šali ima i istine. Smatram da ko god misli da se ozbiljno bavi filmom i pozorištem ne treba to da čini dok je dete. Naravno, ima i izuzetaka. Bilo je i zabavno kad su me ti isti slavni dečaci videli i uglas povikali 'Boris the Blade’! To je moja uloga u filmu ‘Sneč’ Gaja Ričija koju očigledno obožavaju. Umalo da nisu tražili da im dam autograme, ha-ha… Eto, pomislih, što bi na to rekla moja ćerka Nina", kaže Šerbedžija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>