Region

Svet

Region

Jovana Balašević: Lakše je poroditi se, nego bebi odabrati ime!

Uzbuđenje u domovima porodica Balašević i Jovanović dostiže vrhunac. Svaki novi dan mogao bi biti baš onaj, poseban, kada će se roditi prinova.

Jovana Balašević: Lakše je poroditi se, nego bebi odabrati ime!



Kćerkica glumice Jovane Balašević i njenog životnog saputnika Aleksandra Jovanovića svakog bi dana mogla doći na ovaj svet. Lekari su odredili termin oko Svetog Nikole, ali Jovana se ne opterećuje datumom.

"Neka sve ide prirodnim putem, a da li će biti baš 19. decembra, videćemo", rekla je u utorak najstarija kći kantautora Đorđa Balaševića i njegove supruge Olivere.

Otkrila je i da je odolela svim nagovorima prijatelja da se porodi u nekom drugom gradu, recimo u Budimpešti, gde je i ona rođena 1980. godine. Bilo je to u vreme kada je u novosadskom porodilištu harala epidemija meningitisa.

"Nigde ne idem, porodiću se u Novom Sadu, u porodilištu u kojem su rođeni moja sestra Jelena i brat Aleksa",  kategorična je buduća mama.

Čekajući srećan trenutak, Jovana uživa u pažnji kojom je obasipaju Aleksandar i Balaševići. Mama Olja je uzbuđena, ali kao i uvek najprisebnija, dok buduća tetka Jelena i ujak Aleksa kipte od nestrpljenja. A, tata Đole, u čast prvog unučeta, otkazao je sve koncerte. Čeka se samo dolazak male princeze.

"Izgleda da je lakše poroditi se, nego odabrati bebi ime", objašnjava Jovana. "Suzili smo krug imena, ali… Sigurno je da se neće zvati ni po jednom članu porodice, jer ja veoma dobro znam koliko ime i prezime mogu biti blagodet, ali i opterećenje."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>