Region

Svet

Stanija Dobrojević: Gole fotke su parodija na Severinin filmić!

Srpska starleta Stanija Dobrojević objasnila je poreklo spornih slika koje su juče preplavile internet i brojne portale.

Stanija Dobrojević: Gole fotke su parodija na Severinin filmić!



Stanija je na fotografijama u golišavom izdanju u kadi sa nepoznatim momkom, a u daljem tekstu demantuje je da je taj momak njen dečko i objašnjava o čemu se zapravo radi.

"Momak koji je sa mnom u đakuziju mi je niko i ništa. On je student iz Srbije koji je prisustvovao mojoj žurci i nije mi ni dečko, niti sam išta imala sa njim. Međutim, on je skočio za mnom u đakuzi (u šortsu!) i moja drugarica je slikala. Ja ove fotografije nemam i nisu iz moje arhive. Sumnjam da ih je moj drug sam plasirao da bi se promovisao preko mene", rekla je Stanija Dobrojević.

Starleta je istakla da su ove golišave fotografije, koje ste juče mogli videti na našem portalu, čista šala i da su parodija na porno-film Severine Vučković.

"Fotografije su nastale na mojoj privatnoj žurci, koju sam organizovala kada sam dobila posao u Haras kazinu leta 2008. Na žurci su bili isključivo Srbi, studenti iz Novog Sada. Ne znam zašto se pravi tolika fama oko fotografija, nisam ni prva ni poslednja koja ima ovakve fotke u đakuziju.  Ovo je bilo čisto zezanje, a polivanje šampanjcem jeste bilo poziranje za kameru, odnosno parodija na Severinin filmić. Mladost, ludost", zaključila je srpska "Plejboj zečica".

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>