Region

Svet

Severina: Uzbuna! Nove fotke sa snimanja spota! (Foto)

Pop zvezda Severina Vučković privodi kraju svoj novi album "Dobrodošao u klub", koji je okarakterisan i kao najiščekivaniji album godine u regiji.

Severina: Uzbuna! Nove fotke sa snimanja spota! (Foto)



Album će biti objavljen u digitalnom formatu, u petak, 14.12. u podne. Biće predstavljen s dva singla, "Uzbuna" i "Ko me tjero".

Spot za pesmu "Uzbuna" će biti premijerno prikazan na Severininoj Facebook stranici www.facebook.com/severina i Youtube-u, takođe, u petak, 14.12., u podne, a spot za pesmu "Ko me tjero" svoju će premijeru doživeti do kraja godine.

"Uzbuna" je vesela pop pesma koju potpisuje provereni dvojac, Miloš Roganović i Filip Miletić, većinski autori pesama na albumu.

"Ja ne znam za sebe Tablete ne vrijede, Od prvog do prvog Ja mislim na tebe", stihovi su kojima će Severina podići uzbunu na regionalnoj muzičkoj sceni, a otkriveni su pre dva dana upravo putem službene Severinine Facebook stranice.

Za scenarij i režiju spota zaslužni su režiseri Dafne Jemeršić i Predrag Ličina koji su za lokaciju snimanja spota odabrali jedan zagrebački lunapark, a spot odlično dočarava veselu melodiju, zaraznog karaktera.

Delić sa snimanja spota i novo izdanje Severine Vučković pogledajte na sledećim fotografijama.



















Autor: B.B.
Foto: Cropix

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>