Region

Svet

Region

Stari dobri humor u novom ruhu od večeras na televiziji: Vraćaju se Nadrealisti (Video)

Dr Nele Karajlić je ponovo sa nama u „Nadrealistima“ koji će nas zabaviti inteligentnim humorom. Uz Neleta, za smeh i dobru razonodu pobrinuće se sjajna glumačka ekipa: Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Miloš Samolov, Goran Sultanović i mnogi drugi.

Stari dobri humor u novom ruhu od večeras na televiziji: Vraćaju se Nadrealisti (Video)



Nadrealna televizija, smeštena u 21.vek je moderna, politički korektna i proevropska televizija, koja pokušava da pravovremeno i pravovaljano izveštava o dogadjajima.

Međutim, dogadjaji koji se odvijaju izvan studija, kao i sama televizija koja okuplja najrazličitije zaposlene, poligon su za neverovatne obrte i najsuludije dogadjaje.

Mešaju se fikcija i stvarnost, san i java, pa ćemo gledati skečeve o Marku Kraljeviću, Školi za realan život na Dorćolu, Dodeli nagrade za najboljeg nezaposlenog, štrajku mrtvih itd.

Dr Nele Karajlić, osnivač Zabranjenog pušenja a kasnije i jedan od tvoraca kultnog serijala Top lista nadrealista koji je krajem osamdesetih godina bio najgledanije humoristički program na prostoru bivše Jugoslavije, sada se pojavljuje kao jedini scenarista i koreditelj, zajedno sa Miloradom Milinkovićem Debelim.



Autor: S.P.
Izvor/Foto: Prva TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>