Region

Svet

Boban Rajović na filmu sa Sergejom Trifunovićem (Foto)

Preplitanje estradnog i glumačkog sveta nije retka pojava, a ovog puta združili su se Boban Rajović i Sergej Trifunović, i to kao glumački tandem u filmu "Mali Budo", koji je deo omnibusa "Svetlosti velegrada".

Boban Rajović na filmu sa Sergejom Trifunovićem (Foto)



Film je rađen po scenariju Dimitrija Vojnova i u režiji Danila Bećkovića. Snimanje je nedavno završeno u Vrnjačkoj Banji, a Boban o Sergeju Trifunoviću ima samo reči hvale.

"Za Sergeja sam znao da je odličan glumac, a sada sam imao prilike i da ga upoznam kao čoveka i mogu da kažem da sam oduševljen! On je vrhunski profesionalac koji je spreman svakome da pomogne. Izlet u glumačke vode mi se veoma dopao i ne mogu da kažem da me ne bi oduševilo kada bi mi neko opet ponudio ulogu na filmu", izjavio je Rajović. Inače, film je priča o Beograđanima koji to nisu po rođenju, već po opredeljenju.



Sergej glumi Miša, prekaljenog Beograđanina, koji je Rajovićev mentor i vodič kroz velegrad. U jednom delu filma oni izlaze i u diksoteku u kojoj je Boban Rajović izbacivač, a kao specijalni gost pojavljuje se i Marko Kon kao di-džej. Premijera je zakazana za proleće sledeće godine.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>