Region

Svet

Odlaže se svadba: Nikolinin verenik Vidoje ide u zatvor!

Srpski istoričar umetnosti, Vidoje Ristović, koji je nedavno zaprosio hrvatsku voditeljku Nikolinu Pišek moraće da odloži svadbu. Naime, čeka ga kućni zatvor od 10 meseci zbog nezakonitog posedovanja oružja.

Odlaže se svadba: Nikolinin verenik Vidoje ide u zatvor!



Verenik voditeljke Nikoline Pišek, biznismen i istoričar umetnosti Vidoje Ristović, osuđen je u Višem sudu u Beogradu na deset meseci kućnog zatvora zbog nezakonitog nošenja oružja. Vidoje je po savetu advokata na suđenju priznao krivicu, pa će umesto u ćeliji kaznu služiti u svojoj kuću, bez mogućnosti izlaženja.

Ristoviću je pre godinu dana prilikom rutinske kontrole nađen pištolj za koji nije imao dozvolu i protiv njega je podneta krivična prijava za nelegalno nošenje oružja. U postupku koji je vođen protiv njega od aprila do kraja avgusta 2012. godine odlučeno je da je prekršio zakon, zbog čega je osuđen, a svi njegovi prigovori su odbijeni.

Nikolina Pišek, koja je pre dva dana rekla da je on čovek njenog života i da će se uskoro udati za njega, sada je očajna. Planovi za svadbu moraće da sačekaju, jer će Vidoje uskoro dobiti elektronsku narukvicu i početi izdržavanje kazne.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>