Region

Svet

Obračun: Zaratile Kalina Kovačević i Nataša Miljković!

Voditeljka Nataša Miljković i glumica Kalina Kovačević, ćerka Siniše Kovačevića, javno su se posvađale nakon odgovora voditeljki javnog servisa u kome uzvraćaju udarac na Kovačevićeve izjave o "plavušama na RTS-u".

Obračun: Zaratile Kalina Kovačević i Nataša Miljković!



Do razračunavanja je došlo uživo, na društvenoj mreži Tviter, tako što je Sinišina ćerka zahtevala obrazloženje od Nataše Miljković, jedne od prozvanih plavuša, zbog čega su voditeljke u odgovoru njenom ocu "potkačile" i nju.

"Da li je moj otac spominjao vašeg sina Nataša? Nije. Ne vidim razlog zašto onda u vašem "učtivom" odgovoru mene spominjete", započela je raspravu ćerka dramskog pisca Siniše Kovačevića, ćiju su tužbu najavile tri poznate televizijske voditeljke.

"Ne mora ga pomenuti da bi ga ponizio", odvratila je Miljkovićka, da bi se Kalina nadovezala sa: "Znači vaša ideja je bila da mene ponizite".

U naporima da ubedi Kovačevićevu u svoju dobronamernost, Nataša ju je čak nazvala divnom ćerkom.

"Nije nam bila namera da Vas povredimo. Samo da ga podsetimo da, bar kao otac divne ćerke, ne sme tako da govori o ženama", napisala je Miljkovićka, i dodala:

"Kalina, oprostite ako smo uspeli da se i vi osećate loše. Niste krivi. Ali mu prenesite ako mislite da smo bar malo u pravu“, poručila je na kraju Nataša.

Do verbalnog razračunavanja između Nataše i Kaline došlo je zbog sledećeg dela odgovora koji su voditeljke namenile Kalininom ocu, Siniši Kovačeviću.

"Vi ste relativno poznat srpski dramski pisac, radnik u kulturi, otac jedne skoro plavuše, narodni poslanik. Ali, Vi ste, ujedno, i sramota svake od nabrojenih kategorija. Vaše izjave su više od prostakluka o vređanju sopstvene ćerke. To je krivično delo…", stoji u odgovoru Tv – plavuša, koji je potpisan sa Nataša Miljković, Olja Kovačević, Olivera Jovićević, "u ime Vaše ćerke i desetine "plavuša" sa RTS-a".

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>