Svet

Region

Sestre Kardašijan izazvale haos! (Foto)

Sestre Kim, Kortni i Kloi Kardašijan boravile su proteklog vikenda u Londonu, gde su predstavile svoju kolekciju "Kardashian Collection" urađenu u saradnji sa modnom kućom "Dorothy Perkins".

Sestre Kardašijan izazvale haos! (Foto)Popularne rijaliti sestre izazvale su toliku pažnju da je u tržnom centru "Westfield" nastao pravi haos.

Samo 500 srećnika imalo je priliku da upozna sestre ako se pojavi na vreme i dobije ekskluzivnu narukvicu za ulazak u prodavnicu. Ova organizacija naterala je fanove da kampuju ispred radnje od prethodne večeri, a totalni bilans prisutnih bio je oko 10.000 ljudi.Devojke su malaksale padale u nesvest, u koškanju je bilo povređenih, Hitna pomoć imala je pune ruke posla, a događaj je obezbeđivalo stotine radnika obezbeđenja i desetine londonskih policajaca.

Sestre Kardašijan su došle, nasmešile se kamerama, slikale se sa fanovima i odletele, a zatim na društvene mreže postavile slike gužve i redova pred radnjom. Londonska policija saopštila je da su tri tinejdžerke morale da budu zbrinute u bolnici zbog povreda zadobijenih tokom događaja.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Guliver/Getty images, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>