Region

Svet

Rada Manojlović: Zovite me kako hoćete, samo me zovite da radim!

Napopularnija pevačica iz takmičenja "Zvezde Granda" izjavila je da nema problem što pevačice iz Srbije u Hrvatskoj nazivaju cajkama.

 Rada Manojlović: Zovite me kako hoćete, samo me zovite da radim!



"Mislim da to nije pogrdno. Nemam ja problema kada naše pevačice u Hrvatskoj nazivaju cajkama, jer mislim da je to prosto neki odomaćen naziv. U principu, zovite me kako hoćete, samo me zovite da radim", izjavila je atraktivna pevačica u emisiji kod Gorana Čomora na BN televiziji.

Inače, Rada je trenutno jedna od naših najtraženijih pevačica i u Hrvatskoj. Njena popularnost u susednoj državi je svakog dana sve veća, a nije ni čudo pored odličnog glasa i savršene linije. Naime, Manojlovićeva je u emisiji prilikom izvođenja pesme "S mora na planine" po ko zna koji put predstavila savršene noge i idealan stomak, bez grama viška.

Popularna pevačica je otkrila i da trenutno ima manjih problema prilikom nastupa jer je joj je vrat ukočen već 15 dana i otežano se kreće, ali da i pored trenutnog zdravstvenog stanja, publika to ne sme da primeti na nastupu i da se trudi da i uvek da svoj maksimum.

Koliko je popularna Rada dovoljno svedoči to što je među prvima zakazala nogodišnju tezgu, pa će tako u najluđoj noći nastupiti u Cirihu sa kolegom Darkom Filipovićem.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>