Region

Svet

Region

Jelena Veljača doživela neprijatno iskustvo sa taksistom

Scenaristkinja Jelena Veljača u svojoj redovnoj kolumni u nedeljnom izdanju "Jutarnjeg lista" piše o muškarcima koji je odjednom napadaju kao lovci usamljenu srnu.

Jelena Veljača doživela neprijatno iskustvo sa taksistom



Nakon razlaza sa suprugom Jankom Popovićem Volarićem nastojala je da izbegne tu temu u javnosti, nadajući da će se vremenom slegnuti prašina, a mediji odustati.

Međutim, nije računala na mudrost stranaca koja, u situaciji kada neko preživljava krizu ili dramu, doseže fantastične razmere.



"Postoji grupa koja bi se mogla svrstati u ludake koje treba prijaviti, samo zato da nakon vas neka druga žena u tridesetim ne doživi sličnu situaciju", piše Jelena. Prepričava kako se smrzavala čekajući taksi, ni ne sluteći da je čeka bizarna epizoda s nepoznatim čovekom. Kada je napokon stigao, taksista joj je ponudio privatnu seansu tantričkog seksa. Uz zagarantovanu diskreciju.

Dok je šokirana Jelena tražila skrivenu kameru, taksista je predložio da zaboravi prijateljicu s kojom se treba naći i dođe kod njega na "džoks" za opuštanje. Sa seksualnim aluzijama nije prestajao sve do odredišta, navodi u kolumni Jelena Veljača.

Autor: B.B.
Izvor: Tportal.hr
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>