Region

Svet

Stanija: Srbija ne može bez mene (Foto+Video)

Stanija Dobrojević je u Majamiju snimila video klip u kome odgovara na najškakljivija pitanja svojih obožavalaca.

Stanija: Srbija ne može bez mene (Foto+Video)



Na snimku koji je postavljen na sajt YouTube, poznata starleta otkrila je detalje iz svog privatnog života, o dešavanjima u Americi, "Plejboj" iskustvu, tome da li misli da je seks simbol, vezama i tipu muškaraca koji voli.

"Naravno da smatram da je odlazak kod Hju Hefnera uspeh, 'ajde vi dođite do njega", rekla je starleta u svom videu i rekla da je oduvek maštala da se nađe na naslovnici "Plejboja".



A kada je već pomenula obnažene slike, istakla je da se toga uopšte ne stidi. "Što se golotinje tiče, ona je uvek bila inspiracija velikih svetskih umetnika. Pogedajte samo golu Maju. Moje gole fotografije su umetničko delo!", poručila je Stanija.

"Postala sam najpopularnija devojka u Srbiji, svaki dan sam u novinama“", kaže samouvereno Dobrojevićeva i dodaje: "Sve sam u životu uradila sama, nikada nisam imala nekog sponzora".

Kao poruku mladima, kojima smatra da je uzor, izjavila je: "Moja poruka mladima je da uspeh možete postići poštenim trudom i radom. Uz fizičku lepotu i obrazovanje ide i inteligencija."



Kao planove za budućnost Stanija je navela završetak fakulteta, napredak u karijeri, kao i bavljenje humanitarnim radom.

Kakve momke voli ova atraktivna devojka, kao i celu istinu o famoznoj školi za starlete, možete saznati iz priloženog videa.



Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>