Region

Svet

Pronašla svoj mir: Dunja Ilić se odselila iz Srbije

Dvadesetjednogodišnja pevačica Dunja Ilić u proteklih nekoliko meseci bila je u žiži domaće javnosti, delimično zbog svog slobodnog ponašanja i poroka, a delimično zbog poslovnih uspeha.

Pronašla svoj mir: Dunja Ilić se odselila iz Srbije



Ipak, čini se da je mlada pevačica porocima i problematičnom ponašanju rekla zbogom. Prestala da pije, puši i luduje. Slabo se oglašava i na društvenim mrežama, gde je inače izuzetno aktivna, a od momenta preseljenja u drugi grad i drugu državu objavila je samo jednu fotografiju, i to vrlo običnu. Jedino što smo primetili jeste da nije više plava, već je opet je prešla u tabor brineta. Možda vam je čudno što je sve tako mirno, jer smo navikli da je kod nje uvek neki haos, ali tako je.

"Dunja se pre skoro dva meseca preselila u Sarajevo i tamo je pronašla sebe. Prestala je da pije alkohol, ostavila cigarete i jako retko izlazi u provod. Vreme uglavnom provodi sa svojim prijateljima i vodi jedan potpuno miran život. Okrenula se veri i unutrašnjim vrednostima i veruje da joj je to donelo mir koji joj je bio preko potreban", otkriva izvor blizak pevačici, a zatim dodaje da ona vredno radi na novom, trećem po redu, albumu.

"Kampanja koja će pratiti album će biti daleko smirenija od onoga na šta smo navikli kada je ona u pitanju, jer Dunja smatra da je neke stvari ipak prerasla", zaklučuje izvor.

Dunja je potvrdila informacije, ali nije bila previše pričljiva.

"Istina je da sam se preselila u Sarajevo i ta promena mi izuzetno prija. Tačno je da sam prestala da pijem alkohol, da pušim i da izlazim. Kako provodim vreme i šta mi je pomoglo da pronađem svoj unutrašnji mir je ipak moja intima i ne bih to mnogo komentarisala", rekla je, a na pitanje da li je na ovu promenu u ponašanju uticao neki muškarac u njenom životu, kao i da li će nove pesme biti posvećene nekome, Dunja odgovara:

"Stabilna sam i zadovoljna. Moja muzika uvek ima veze sa mojim privatnim životom i raspoloženjem", izjavila je kroz zagonetni smeh.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>