Region

Svet

Misica ipak udata: Nikolini Bojić danas oduzimaju krunu! (Foto)

Nikolina Bojić ipak će biti diskvalifikovana, a kruna Miss Srbije, prema propozicijama, pripašće prvoj pratilji Aleksandri Doknić.

Misica ipak udata: Nikolini Bojić danas oduzimaju krunu! (Foto)



Titula Miss Srbije, koju je osvojila prošle nedelje, Nikolini će biti oduzeta danas. Ona će, kako saznajemo, biti diskvalifikovana zbog braka sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, o čemu je naš portal već pisao.

Prema propozicijama, titula bi trebalo da pripadne prvoj pratilji Aleksandri Doknić iz Požarevca, a zvanično saopštenje trebalo bi da iznese direktorka Miss YU kompanije Vesna De Vinča.



U ovoj kompaniji, međutim, danas nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju ovu informaciju, uz opasku da će "ubrzo sve biti poznato". Ono što su nam u "Miss YU" priznali jeste da već danima nisu videli Bojićevu, koja se juče nije pojavila na dogovorenom sastanku, na kome je trebalo da dostavi dokaze o svom bračnom statusu.

Umesto toga, lepotica iz Kule ovlastila je advokata koji će u njeno ime pregovarati sa kompanijom "Miss Yu". Ova informacija je zatekla je kompaniju, koja je uzvratila istom merom - advokatom.

"Očigledno da su stvari oko Nikoline Bojić, za sada zvanične Mis Srbije, mnogo zamršenije nego što se moglo pretpostaviti. Komunikacija preko advokata je veoma ozbiljna stvar  i u ovom slučaju otvara niz sumnji i pitanja. Zato smo sledeći korak prepustili našem advokatu koji bi trebalo do srede da nas obavesti o ishodu razgovora, kada ćemo i moći da obavestimo javnost o daljem statusu Nikoline Bojić", ističu u Miss YU kompaniji.



Dodaju da su poslednji put videli Nikolinu u sredu uveče, kada se Vesni De Vinči požalila na zdravstvene probleme i iscrpljenost. De Vinča je tada predložila da joj pošalje kompanijskog lekara, što je ona odbila.

"Nikolina je trebalo u nedelju da dođe do naših prostorija da analiziramo postojeću situaciju. Tada je trebala da nam da na uvid dokaze u vezi svog bračnog statusa. Mi smo joj verovali na reč, bili smo toliko ubeđeni da će dokazati ono u šta nas je ubeđivala, da smo planirali i konferenciju za štampu na kojoj je trebalo da prisustvuje i Frenk Dančević. Međutim, desilo se nešto sasvim neočekivano. U nedelju  smo dobili SMS informaciju da je Nikolina dala ovlašćenje advokatu, i da će sa nama dalje kontaktirati isključivo na taj način", kažu pomalo razočarano u "Miss YU".



Da podsetimo, cela zavrzlama oko misice nastala je kada je u medijima objavljeno da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića, što se kosi sa propozicijama takmičenja. Bojićeva je tada za Telegraf demantovala da je u braku, uz konstataciju da "prstenje ili burme ne znače venčanje".

To nije bio i jedini greh koji se Bojićevoj pripisuje. Naime, dodatnu kontraverzu su izazvale i golišave fotografije koje je Nikolina snimila za novosadsku modnu agenciju "Biznis model", a koje ste mogli videti na našem portalu.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>