Region

Svet

Aleksandra Radović: Ne kajem se ni zbog jednog komentara u Prvom glasu Srbije!

Aleksandra Radović priznaje da je nestrpljiva pred beogradski koncert, koji je zakazala za 20. oktobar u Sava centru i tvrdi da je iskrena i objektivna u “Prvom gasu Srbije”, u kome je članica žirija.

Aleksandra Radović: Ne kajem se ni zbog jednog komentara u Prvom glasu Srbije!



“Nikad se nisam pokajala zbog nekog komentara, što ne znači da mi nije žao kandidata koji su bili iznenađeni ili uvređeni. To je razumljivo, jer ih niko nije pripremio za mogućnost da nemaju zadovoljavajuće vokalne sposobnosti i ono što se zove talenat. Svi moji komentari su dobronamerni i u njihovom najboljem interesu", kaže Aleksandra i dodaje:

"Verujem da sam iskrena, a i pravična. Uvek je najbolje reći istinu, a istina često zna da zasmeta i zaboli. Ja sam na prvom mestu svoj najveći kritičar, pa tako pokušavam da budem i sa svim kandidatima otvorena i iskrena po pitanju njihovog talenta i trenutnih sposobnosti, što ne znači da im neko drugi nekad možda neće reći da su odlični pevači. Moje mišljenje i stav tu nisu bitni za onoga ko stvarno misli da je rođen za to da bude pevač. Samo imam potrebu i obavezu da takvim kandidatima kažem da mislim da nisu za ovaj posao, jer smatram da mogu svoje snage i novac da usmere na nešto u čemu će zaista biti dobri.”

Autor: S.P.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>