Region

Svet

Razvodi se Nives Celzijus!

Dino Drpić i Nives Celzijus rastaju se posle više od sedam godina braka, u kojem su dobili sina Leona i ćerku Taišu.

Razvodi se Nives Celzijus!



Njih dvoje, kako saznajemo, ne žive zajedno još od prošlog leta, a inicijator razvoda je Dino.

"Dino je podneo zahtev za razvod, a razlog su veliki medijski pritisci na njih dvoje. On više ne može da podnese uplitanje u privatni život, ali ni njene golišave fotke po muškim magazinima, kao ni njene provokativne nastupe. Deca su kod nje, a ona ga je čak izbrisala i iz prijatelja na Fejsbuku", otkriva blizak prijatelj uskoro bivših supružnika.

Da Nives i Dina drma bračna kriza moglo se naslutiti u prethodnom periodu. Nije ga pratila kada je išao da igra fudbal u Grčku i Ukrajinu, niti je otišla da živi s njim sada kada je fudbaler Rijeke.



"Jedina veza između njih su deca i oboje se trude da Leon i Taiša što manje osete razlaz svojih roditelja. Ali je do njega, očito, moralo da dođe. Nives uveliko razmišlja o preseljenju u Srbiju i uprkos svemu, ne odustaje od svoje karijere modela i pevačice. Verujem da će posle knjige "Gola istina", u kojoj je opisala svoj život pre braka sa Drpićem, u dogledno vreme objaviti ništa manje intrigantno delo posvećeno vremenu provedenom s njim", naglašava sagovornik.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Puls, Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>