Region

Svet

Stanija se vratila u Ameriku: Odustala od otvaranja škole?

Iako je na sva zvona najavljivala da će otvoriti školu za starlete, to se po svemu sudeći neće dogoditi, jer je Stanija Dobrojević svoj život definitivno preselila "preko bare". Naime, popularna starleta vratila se obavezama u Americi, koje je zapostavila zbog višemesečnog boravka u Srbiji.

Stanija se vratila u Ameriku: Odustala od otvaranja škole?



Čim je stigla u Atlantik Siti, Stanija se latila posla te je odmah renovirala stan, a nakon toga posvetila se izgradnji karijere u modelingu, pa ide sa kastinga na kasting. U želji da pokaže kako je ozbiljna i istrajna u svojoj nameri, starleta je za portal telegraf.rs napravila mali internet dnevnik, vođen od ranih jutarnjih časova do kasno u noć, koji pruža kompletnu sliku o ispunjenom danu Dobrojevićeve.

O ludovanju po Atlantik Sitiju nema ni govora, jer je već u sedam ujutro na nogama, a leže sat vremena pre ponoći, jer joj je dan kratak zbog obaveza koje je sebi nametnula i isplanirala ih iz časa u čas. Priprema za odlazak na snimanje reklame, šminkanje, sređivanje frizure i slikanje na plaži za reklamne kampanje i kazina, zatim opuštanje i uživanje sa kolegama, treniranje i rano leganje u krevet samo su deo američkog dana kakav Stanija živi. Izgleda da joj je boravak na domaćem terenu ipak bio opušteniji. 

Autor: B.B.
Izvor: Alo



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>