Region

Svet

Milorad Čavić: Nisam znao ko je Tozovac

Ivan Ivanović ugostio je u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" Milorada Čavića i Predraga Živkovića Tozovca. Iako je spoj možda delovao čudno, na kraju se nije pokazao kao takav.

Milorad Čavić: Nisam znao ko je Tozovac



U jednom trenutku voditelj je pitao penzionisanog sportistu da otpeva neku pesmu od Tozovca, na šta je Čavić jedva uspeo da odgovori: "Moji roditelji bi to sigurno znali. Ne znam kako će ovo da zvuči, ali prvi put sam čuo za vas pre par dana. Nadam se da ću na kraju emisije dobiti CD, pa ću naučiti pesme. Rođen sam u Americi i tamo nisam imao priliku da čujem za naše pevače. Nedavno sam upoznao Cecu i nakon toga sam rekao da mi je čast što sam je upoznao...".

Sve ovo pevač nije očekivao, a po izrazu lica moglo se reći da je bio veoma iznenađen. Odgovorio je Čaviću, malo ga potkačivši: "Kad sam čuo za našeg "zlatnog dečka", kako je meni predstavljen putem štampe, razumeo sam da je rođen u Srbiji, a otišao u Ameriku. Ispada da je došao da pliva za Cecu. Stvarno nije u redu", rekao je Tozovac u svom duhovitom maniru, na šta su se svi nasmejali.

Iako se smeškao, Čaviću sigurno nije bilo svejedno. Nakon što je Tozovac otpevao jednu pesmu, Milorad je izjavio kako ju je čuo, ali jednostavno nije znao po nazivu. Da li mu je pevač zaista poverovao, to ne znamo.

Autor: B.B.
Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>