Region

Svet

Fashionparadajz.rs otvorio prodavnicu u Beogradu: Nova dimenzija šopinga

Biti uspešan u ovo današnje vreme je teško, ali ukoliko ste uporni, ambiciozni i želite da svojim radom pokažete i svoj dar za lepo, kroz umetnost, onda je Jovana Yo neko na koga morate da se ugledate jer pored uspešnog bloga, u kojem vas svakodnevno obaveštava o najnovijim modnim dešavanjima, savetima o oblačenju, vestima sa sniženjima u prodavnicama odeće i obuće, ova uspešna žena je otvorila i prodavnicu.

Fashionparadajz.rs otvorio prodavnicu u Beogradu: Nova dimenzija šopinga



Pre skoro godinu dana Jovana je pokrenula svojevrsni blog, sajt www.fashionparadajz.rs, na kojem svoje drage čitateljke obaveštava o svim aktuelnostima vezanim za modu. Ovaj uspešni i posećeni portal je posvećen svim damama koje drže do svog izgleda i žele da budu u korak sa modom i vremenom.



"Većina žena kao dan iz raja zamišlja scenu iz filma “Pretty Woman” kada Julia Roberts kupuje  no limit karticom. Složićete se da je naša realnost nešto drugačija i vrata raja većini nas su  zatvorena, bar što se tiče platinaste kreditne kartice. To nije razlog za očaj, već za budjenje naše kreativnosti uz pomoć koje možemo i treba da izgledamo stilizovano i odvažno iako nismo potrošile velike sume novca. Stil i ukus se ne kupuju, čak iako imamo novca za to, oni se grade i govore o našoj energiji, kreativnosti i karakteru, stoga ‘ajmo da pokucamo na vrata našeg raja i iskoristimo ga kako bi postigle sve što poželimo. Ovde su stanovnici lepe žene, svih godina i interesovanja, navika i mogućnosti, a ja ću vam u ovom našem modnom raju ili “Paradajzu” učiniti sve da budete srećne, zdrave, stilizovane, obaveštene i u svojim svakodnevnicama nasmejane. Govorićete o sebi mnogo više nego natpis na vašoj torbi…pa… zato, dobro došle moje dame!!!", napisala je Jovana na svom blogu na početku priče.

Kao i kod svih uspešnih ljudi i Jovana je rešila da proširi svoj posao kako bi spojila ono čime najviše voli da se bavi, pa je svoj poslovni svet proširila na prodavnicu ženske obuće i torbi, a sve u skladu sa svojim blogom, odnosno onim što voli, a to je moda.



Pre par dana svečanim koktelom je otvorena prodavnica "Fashion Paradajz", dok su posetioci imali prilike da pogledaju najnovije modele ženskih torbi i obuće.

Pozivamo vas da posetite prodavnicu "Fashion Paradajz" na Bulevaru Kralja Aleksandra 87, koja će sigurno postati vaše omiljeno mesto za šoping.

Za sada proizvode možete kupiti samo u Beogradu, ali kako Yo širi vidike svog poslovanja ne sumnjamo da će i za vas, širom Srbije, postojati Online prodavnica "Fashion Paradajz" u kojoj ćete i vi moći kupovati obuću i torbe i biti moderna i uspešna prelepa dama.

Autor: Sokol Vuk, B.B.
Foto: Miloš Manojlović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>