Region

Svet

Nataša Bekvalac zabranila Vladi izlaske!

Nataša Bekvalac je svom dečku Vladimiru Vuksanoviću zabranila samostalne izlaske, ukinula mu druženje s prijateljima, a neretko se javlja na njegov mobilni i odgovara na poruke u njegovo ime.

Nataša Bekvalac zabranila Vladi izlaske!



"Vlada se mnogo promenio, nikome se od starih prijatelja ne javlja, čak i kada ga nazovu brzo završava razgovor. Oni koji ga dobro poznaju kažu da stil odgovaranja na poruke nimalo ne liči na njega, što implicira da verovatno umesto njega piše Nata", kaže jedna od Vladinih nekadašnjih drugarica.

"Takođe, sa učesnicima Survajvera izgubio je svaki kontakt, iako su se po završetku takmičenja zaklinjali na doživotno prijateljstvo. Zaljubio se kao nikad i super je to što je toliko posvećen svojoj devojci, ali svi brinemo da će mu se to obiti o glavu, počev od njegove majke, koja je od samog starta protivnik ove veze", dodaje izvor.

Došlo je do toga da maneken ne želi da izlazi u grad sa svojim prijateljima čak i kad je Bekvalčeva na putu zbog nastupa. Istina, nedavno je napravio izuzetak i posetio "R'n'B fucking famous party" na splavu River, što mu je skroz preselo, jer je pevačica bila ljuta i hladna prema njemu narednih pet dana.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>